U bent hier

Word net als 13.702 huisartsen lid van het NHG!

 

Als vereniging met meer dan 13.000 huisartsen brengen we al 65 jaar actuele huisartsgeneeskundige wetenschap naar de praktijk. Dit doen we door samen met leden de NHG-Standaarden en NHG-Behandelrichtlijnen te herzien en door regelmatig praktische e-learnings uit te brengen. Maar ook door het delen van de laatste COVID-19 updates en heldere praktijkhandleidingen. Bovendien staan we u en uw patiënten 24/7 bij met Thuisarts.nl. Zo kunt u de beste huisartsenzorg leveren.  

Investeer in kennis, kwaliteit en wetenschap

Als huisarts is een lidmaatschap van het NHG onmisbaar. U krijgt hiermee toegang tot een enorme hoeveelheid praktische kennis, relevante updates en vele andere voordelen. Maar belangrijker nog: u bouwt mee aan het vergroten van de kwaliteit (wetenschappelijk gefundeerd) van uw beroepsuitoefening. Zo maken we samen het verschil. 

10 Persoonlijke voordelen 

  1. Altijd en overal toegang tot de NHG-richtlijnenwebsite 
  2. Iedere maand ons vakblad Huisarts en Wetenschap + 24/7 toegang tot H&W online  
  3. Praktische e-learnings (gratis of met korting) en exclusieve toegang tot ruim 40 instructiefilms  
  4. Toepasbare nieuwsupdates en webinars, bijvoorbeeld rondom corona 
  5. 30% korting op boeken, het visitatieprogramma en de NHG-TriageWijzer  
  6. Gratis gebruik van het NHG-Formularium via de NHG Rx-app   
  7. NHG-Kenniscentrum voor uw vakinhoudelijke vragen  
  8. Korting op de NHG-Wetenschapsdag, het NHG-Congres en gratis toegang tot de congreswebinars  
  9. Toegang tot HAweb (Ledenforum en groepen)  
  10. Invloed op het beleid, bijvoorbeeld door stemrecht tijdens de Algemene Ledenvergadering 

Wat doet het NHG?

Iedere dag zetten we ons als wetenschappelijke beroepsvereniging in om de kwaliteit van de beroepsuitoefening van de huisartsgeneeskundige zorg verder te vergroten. Zo is het NHG initiatiefnemer en ontwikkelaar van Thuisarts.nl en werken we mee aan meer dan 150 aanpalende richtlijnen die ook voor u als huisarts van belang zijn. Bovendien houden we jaarlijks allerlei richtlijnen van derden buiten de deur waarvan wij vinden dat die de werkdruk onnodig verzwaren. Tot slot werken we samen met diverse partijen, waaronder het ministerie van VWS, RIVM, Zorgonderzoek Nederland, Patiëntenfederatie Nederland en brancheorganisaties in de eerste en tweede lijn.

We doen dit met veel passie, maar kunnen het niet alleen. Met elkaar maken we namelijk het verschil. Ook u kunt met uw lidmaatschap van verschil maken. Bouwt u met ons mee? 

 

Recent afgestudeerd?

Contributietarieven

Voorwaarden NHG-lidmaatschap

 

Thuisarts.nl

Huisarts en Wetenschap

Veelgestelde vragen