U bent hier

Werken bij het NHG

Werken bij het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) betekent dat je werkt bij een maatschappelijk betrokken organisatie, die binnen de beroepsgroep huisartsgeneeskunde aanzien geniet. Ons doel is het bevorderen van een wetenschappelijk gefundeerde uitoefening van de huisartsgeneeskunde in de praktijk. Daarbij hebben we volop aandacht voor jouw professionele ontwikkeling. Onze werkomgeving kenmerkt zich door een informele werksfeer. Voor huisartsen is het NHG een organisatie die hen de gelegenheid geeft om op een andere manier met huisartsgeneeskunde bezig te zijn, naast het werken in de huisartsenpraktijk.

Op ons bureau in Utrecht werken circa 140 medewerkers, veelal op parttimebasis. Onze kern bestaat uit twee wetenschappelijke clusters: ‘Richtlijnontwikkeling & Wetenschap’ en ‘Praktijk, Kwaliteit en Innovatie’. De medewerkers van deze clusters, voornamelijk (huis)artsen en wetenschappelijk medewerkers, werken binnen programma’s aan diverse thema’s die spelen binnen de huisartsenzorg.

Organisatie

Het NHG is een ambitieuze en professionele organisatie. De dagelijkse leiding is in handen van de directie en MT. Binnen het NHG fungeren de clusterhoofden als integraal manager. Naast de twee wetenschappelijke clusters hebben we ook twee bedrijfsondersteunende clusters: ‘Marketing & Communicatie’ en ‘Bedrijfsvoering’.

Informele sfeer

De sfeer binnen het NHG-bureau is informeel en collegiaal. We stellen hoge kwaliteitseisen aan onszelf. We doen dit omdat het belang van onze leden voorop staat. Vanuit gedeeld leiderschap werken we flexibel samen, waarin eigen verantwoordelijkheid gestimuleerd wordt.
Onze werkomgeving is onlangs vernieuwd. We bieden je inspirerende werkplekken met ruimtes om te overleggen of stilteplekken, tussen enthousiaste en gemotiveerde collega’s.

Goede arbeidsvoorwaarden

Aan jou of je fulltime of parttime je kennis bij het NHG wilt brengen. Wij belonen je in ieder geval met zeer goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. We bieden je flexibele werktijden met ruime regelmogelijkheden wat betreft het eigen werk. Verder krijg je een royaal aantal vakantie-uren en een persoonlijk keuzebudget.

Daarnaast ontvangt elke medewerker een tegemoetkoming in de kosten van de zorgverzekering, bieden we vakantiegeld van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%, neem je deel aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn en hebben we een zeer actief opleidingsbeleid.

Versterk jij het NHG?

Wil jij werken voor het NHG? Kijk dan in het vacatureoverzicht of jouw baan erbij staat. Of neem contact op met onze afdeling P&O via e-mail personeelszaken@nhg.org of telefonisch 088-5065500.

Ben je huisarts en ben je benieuwd of je jouw werkzaamheden in de praktijk kunt combineren met werken voor het NHG? We maken graag kennis met je om de mogelijkheden te verkennen.

Het sturen van een open sollicitatie, voorzien van je CV, is voor iedereen mogelijk.